Poslovnice

AMUCHINA SGRASSATORE DISINFETTANTE SUPERFICI 750 ml (Art N 2712)

6,90 KM

Na zalihi

(Art N 2712) 8000036022788

Amuchina eliminira 99,999% poznatih bakterija .

Zahvaljujući svojoj formuli s djelovanjem odmašćivanja, Amuchina Superfici Active Disinfectant Degreaser Spray omogućuje dubinsku dezinfekciju svih tretiranih površina, čak i onih koje su posebno masne i karakterizirane otpornijom prljavštinom (pećnice i štednjaci, površine za pripremu hrane, hladnjaci, itd.).

Amuchina Superfici aktivni dezinficijens u spreju pogodan je za higijenu svih površina koje dolaze u kontakt s bebama i djecom (komodi za prematanje, stolice za hranjenje, dječji krevetići, kadice za kupanje beba, igračke itd.).

Upute za uporabu:

Okrenite izljev u položaj Uključeno i prskajte od 20-25 cm dok ne pokrijete površinu koju dezinficirate, pričekajte 15 minuta, obrišite suhom krpom. Isperite pitkom vodom kako biste uklonili ostatke proizvoda. Ne koristiti na prirodno neobrađenom drvu, aluminiju i cinku.

Pročitajte i recenzije sa Amazona (prevod google translate)

m&m's

5,0 od 5 zvjezdica učinkovito
Recenzirano u Italiji 🇮🇹 8. svibnja 2023
Potvrđena kupnja
to je jedini proizvod koji smatram stvarno učinkovitim za čišćenje aluminija, rešetke nape postaju vrlo čiste ostavljanjem proizvoda da djeluje pola sata i četkanjem četkom za suđe.

Anlisa
5,0 od 5 zvjezdica Jamstvo
Recenzirano u Italiji 🇮🇹 15. travnja 2023
Potvrđena kupnja
Izvrsno pjenasto sredstvo za dezinfekciju, osjećaj je dubinskog čišćenja, ali po mom mišljenju treba ispiranje upravo iz tog razloga. Koristim ga za dezinfekciju kupaonice i predmeta svog novorođenog sina.

5,0 od 5 zvjezdica Izvrsno
Recenzirano u Italiji 🇮🇹 14. siječnja 2023
Potvrđena kupnja

vitalni C.
5,0 od 5 zvjezdica Odličan sprej
Recenzirano u Italiji 🇮🇹 7. lipnja 2023
Naziv stila: Sredstvo za dezinfekciju bez ispiranja Potvrđena kupnja
PROIZVOD PREMA OPISU, ODLIČAN DOZER, DOBAR PARFEM I IZNAD SVEGA UČINKOVIT I U KUPAONICI I U KUHINJI, NE OSTAVLJA TRAGOVE