Poslovnice

BOROTALCO DEO VAPO ORIGINAL 75 ml (Art.N 1393)

8,90 KM

Na zalihi

(Art.N 1393)

Borotalco Original Vapo dezodorans s nepogrešivim Borotalco mirisom pruža DEO učinak 48 sati. Zahvaljujući svom sastavu koji sadrži fini talk, Microtalcum učinkovito upija znoj, regulira znojenje i ostavlja kožu pazuha suhom i baršunasto mekom.

nježan i nepogrešiv miris Borotalca
smanjenje znojenja za 48 sati
dodatno upijanje znoja za optimalnu izvedbu
0% alkohola

0% Gas

dermatološki testiran
unisex dezodorans
Tradicija talijanskog brenda Borotalco seže u 1878. godinu. Utemeljio ga je engleski farmaceut Henry Roberts, koji se u svojoj maloj ljekarni u Firenci intenzivno posvetio razvoju različitih djelatnih tvari.

Proizvodi marke Borotalco sadrže mikronizirani prah od čistog prirodnog talka nepogrešivog karakterističnog mirisa. Puder se dobiva iz talka posebnim postupkom, čime se dobiva iznimno fini Microtalcum prah koji dovodi do optimalne sposobnosti upijanja. Mikrotalk je također uzrok jedinstvenog mirisa ovih dezodoransa.

Prvi proizvod bio je puder za tijelo 1904. godine. Fini puder od prirodnog talka odlikuje se neusporedivo visokom kvalitetom. Svojim upijajućim, osvježavajućim i omekšujućim svojstvima, koži odraslih i djece nudi široku paletu mogućnosti korištenja. Također je savršen za osjetljivu kožu jer ovaj fini prirodni puder omogućuje porama da dišu. Sljedećih godina na tržište su lansirani i drugi proizvodi, uključujući sapune, gelove za tuširanje, pjene za kupanje i, ne manje važno, dezodoranse.